Värmepump

Vi är idag ett av de ledande företagen inom värmepumpar i Sverige.

Vårt företag har framgångsrikt installerat värmepumpar sedan 1979.

Lundgrens Rör i Vedum AB  är ett IVT-Center och har ett  heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft.

 

Vi erbjuder kunden en totalentreprenad, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret för din installation - från behovsanalys till driftsättning och våra duktiga servicetekniker sköter sedan service på er pump under hela dess livstid.

 

Vid köp av en ny värmeanläggning med värmepump är trygghet, erfarenhet och kvalité på såväl produkt som installatör extra viktig.

Som installatör av IVT’s värmepumpar är vi därför speciellt utbildade inom området värmepumpar och erbjuder dig en skräddarsydd lösning där vi tar hänsyn till förutsättningarna i just din fastighet. Du får också marknadens mest omfattande garanti, med 10 år på kompressorn och 6 år på värmepumpen.

 

Med en värmepump från IVT så kan vi hjälpa dig att spara upp till 80% av dina uppvärmningskostnader.

 

Vi har erfarenhet från ca 4000  installationer av Sveriges bästa och mest effektiva värmesystem för bergvärme, jordvärme och luftvärme och våra experter hjälper dig att välja rätt värmepump.

 

Välkommen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning, besiktning och energikalkyl för din nya värmepump!